Trygt og kompetent læringsmiljø

Et kreativt og intelligent læringsmiljø
For os hænger et højt fagligt niveau tæt sammen med lysten til at lære. Det betyder bl.a., at vores undervisning er fagligt velfunderet – og samtidig tilrettelagt, så den tilgodeser forskellige læringsmåder og intelligenser.

Gode arbejdsvaner og ansvar
Vi arbejder bl.a. med projektorienteret undervisning, hvor du også tilegner dig gode arbejdsvaner og lærer at tage ansvar for din egen læring.

Vores mål er, at du udvikler dig fagligt, personligt og socialt, så du på en både faglig og kreativ måde kan formulere problemstillinger og finde løsninger – både alene og i klassens forpligtende fællesskab.

Respekt, trivsel og læring
På Klostermarksskolen skal alle klasser arbejde med elevernes sociale kompetencer, klassens sociale liv og elevernes tryghed. Vi kalder det et forpligtende fællesskab, og vi ved, at hvis eleverne ikke trives, så lærer de ikke noget. Derfor tolererer vi heller ikke mobning i nogen form!

Up-to-date undervisningsmidler
Vi anvender moderne undervisningsmidler, som fx interaktive tavler og trådløst internet, som du kan koble din bærbare computer til. Og undervisningsmaterialer er selvfølgelig tidssvarende og matcher undervisningen.